×

Запознајте се себе си!

Со генетските тестови на Genomiks Life

Nutrition

Не претпоставувајте која е најдобрата диета за Вас!
Откријте преку Вашите гени!

  Life Nutrition тест:

 • 43 генетски параметри
 • Кои се Вашите нутритивни потреби?
 • На што сте сензитивни?
 • Како треба да се храните?
Повеќе

Fitness

Не вежбајте залудно! Вежбајте паметно!

  Life Fitness тест:

 • 31 генетски параметар
 • Колкава е Вашата мускулна сила и ефикасност?
 • Колкав период за опоравување Ви е потребен?
 • Кој е најдобриот спорт за Вашето тело?
Повеќе

Skin

Овозможете си нега според Вашите гени.

  Life Skin тест:

 • 25 генетски параметри
 • Како треба да ја негувате кожата?
 • Кои третмани ќе Ви дадат најдобри резултати?
 • Која е научната позадина за ефективна грижа за Вашата кожа?
Повеќе

Combo

Life Fitness + Life Nutrition тест

Грижете се за Вашето тело и од внатре и од надвор!
Откријте кои генетски карактеристики Ве издвојуваат од останатите.

Со Life Combo тестот добивате ДНК анализа на 74 генетски карактеристики/параметри.

Се што е потребно е букален брис.

Решете ги Вашите вечни дилеми во четири едноставни чекори!

1. Земање примерок

За анализа е потребен примерок од плунка од усната шуплина.

2. Анализа на примерокот

Вашата ДНК ќе се анализира во најсовремена ДНК лабораторија акредитирана согласно CAP/CLIA.

3. Резултат

За помалку од 3 недели вашите резултати ќе ги добиете во електронска форма на Македонски, Албански, Српски или Англиски јазик.

4. Консултација и препорака

Генетска консултација и препораки од стручни лица во нашата компанија.