Новости

Искуства

Panorama тест

5.0 rating
May 20, 2021

Навистина сме задоволни од целото искуство кое го имавме. Голема благодарност до Дона и тимот на Геномикс за огромната професионалност и љубезност, правејќи го целиот процес брз и едноставен. Топло ги препорачувам!

Маја

Безгрижна трудница ??

5.0 rating
May 10, 2021

Презадоволна сум од вашиот пренатален тест Panorama за рано утврдување на абнормалности. Мислам дека секоја трудница би требало да го направи овај тест со цел безгрижно да ужива во бременоста, а пред се и им го препорачувам од лично искуство?
Голема Благодарност до Genomiks ?

Росана

Panorama

5.0 rating
May 7, 2021

Mnogu se dvoumev za izbor na test, i vooposto ne pogresiv sto izbrav panorama. Blagodaram na Dona…. Koga ke dobiete ubavi rezultati….. ???

Ivana Risteska

Цена на Panorama Mini Panel:
30.750,00 ден

Дознај повеќе