Новости

Искуства

Искуство со Panorama тест

5.0 rating
April 21, 2021

Презадоволна од целокупната комуникација и спроведување на тестот, од првиот контакт со Дона од Genomiks од каде ги добив сите потребни информации во врска со начинот на спроведување на тестот до моментот на добивање на резултатите од истиот. После очекуватата бременост и сакана бременост, овој тест е потврда за здрав плод без одредени генетски аномалии, што е воедно големо олеснување за родителите и добивање чувство на смиреност за преостанатите месеци во бременоста.

Розеана Тасева

Panorama тест

5.0 rating
April 20, 2021

Целокупното искуство беше фантастично. Од сам почеток до крај. Од прием и објаснување на тестот и бенефитите од страна на Дона, до брзината со која ги добивме резултатите. Професионализам на врвно ниво. Веќе имате препорака меѓу наши пријатели и блиски луѓе.
Благодариме од се срце.

Даница

Iskustvo od panorama test

5.0 rating
February 25, 2021

Prezadovolni veke 2 pati

Veliche

Цена на Panorama Mini Panel:
30.750,00 ден

Дознај повеќе