×

FITNESS just for you.

Train at your absolute BEST.

Fitness

Testi Life Fitness do t’ju ndihmojë të zbuloni:

  • Cili është programi më i mirë për të ushtruar dhe për të humbur peshën tuaj trupore.
  • Veçoritë kryesore për energji muskulore, shërim dhe lodhje.
  • Si reagojnë yndyrërat trupore ndaj ushtrimeve.
  • Zbuloni parametrat e juaja gjenetike si kapacitetin aerobik, oksidet nitrite dhe funksionet vaskulare.

Testojmë 31 fitnes karakteristika gjenetike:

Forca
Metabolizmi i glukozës, Rritja muskulore, Forca muskulore, Zhvillimi muskulor, Aktiviteti nervor.
Metabolizmi
Përfitimi nga ushtrimet për kondicion, Reagimi i HDL gjatë ushtrimeve, Ndikimi i ushtrimeve në shtresat yndyrore trupore, Niveli i testosteronit.
Shërimi
Shërimi muskulor, Cikli i gjumit, lodhja gjatë ushtrimeve, tendinite/osteoartritis.
Informacionet kardiovaskulare
Kapaciteti aerobik, Reagimi i trupit në ushtrimet e tipit aerobik dhe anaerobik, Metabolizmi i oksidit azotik, Formimi i enëve të gjakut.
Performancat
Energjia muskulore, shpejtësia muskulore Tipi optimal i ushtrimeve, rezistenca kundrejt forcës.
Ndërtimi
Shtypja e gjakut, rritja muskulore, vëllimi muskulor.

Combo

Life Fitness + Life Nutrition тест

Kujdesuni për trupin tuaj si nga mbrenda ashtu edhe nga jashtë!
Zbuloni se cilat karakterstika ju veçojnë nga të tjerët.

Со Life Combo тестот добивате ДНК анализа на 74 генетски карактеристики/параметри.

Gjithë çka është e nevojshme për bris bukal.

Në katër hapa të thjeshta zgjidhni dilemat e juaja të përjetshme!

1. Marrja e mostrës

Për analizë është e nevojshme mostra nga pështyma e zgavrës së gojës.

2. Analiza e mostrës

ADN e juaj do të analizohet në labaratorin më bashkëkohor për ADN të akredituar sipas CAP/CLIA.

3. Rezultati

Për më pak se 3 javë do t’i merrni rezultatet e juaja në formë elektronike në gjuhën maqedonase, shqipe, sërbe dhe angleze.

4. Konsultim dhe rekomandime

Konsultim gjenetik dhe rekomandime nga njerëz profesional në kompaninë tonë.