×

Nutrition and Wellness

Choose Right, Live WELL.

Nutrition

Testi Life Nutrition do të ju ndihmojë të zbuloni:

  • Cila është dieta më optimale për ju dhe si ta ulni peshën trupore?
  • reagimin e organizmit tuaj ndaj glutenit, kofeinës, alkoolit, laktozës...
  • Çfarë predispozitash gjenetike keni ndaj nivelit metabolik, kolesterolit dhe sheqerit në gjak?
  • Nevojat e juaja specifike për vitamina dhe minerale.

Testojmë 43 karakterstika nutritike gjenetike:

Dietale
Humbje e depozitave yndyrore, niveli i Omega 3 dhe 6, dieta optimale për humbjen e peshës trupore, predispozita për trashje, niveli i yndyrërave të ngopura...
Materiet ushqyese
Vitamina B2, B6, B12, Vitamina A, Vitamina D, Folatet
Humbja e peshës trupore
Niveli metabolik, ulja i yndyrërave trupore si rezultat i ushtrimeve, Reagimet e ndryshme të trupit tuaj ndaj dietave, Jo-jo efekti nga humbja dhe marrja e peshës trupore, dieta më e mirë për uljen e peshës trupore, predispozitat ndaj peshës së tepërt trupore...
Reagimi ndaj ushqimit
Intoleranca e laktozës, detoksifikimi, metabolizmi i kofeinës, intoleranca e glutenit, alergjitë...
Metabolizmi
Niveli antioksidativ, detoksifikimi, niveli i sheqerit në gjak, HDL dhe LDL kolesteroli, niveli metabolik, niveli i triglicerideve...
Shprehitë
Shprehitë për ushqim, Tendenca për ngrënie të tepruar, Predispozita e organizmit për të qenë i ngirë dhe nevoja për grickim…

Combo

Life Fitness + Life Nutrition тест

Kujdesuni për trupin tuaj si nga mbrenda ashtu edhe nga jashtë!
Zbuloni se cilat karakterstika ju veçojnë nga të tjerët.

Со Life Combo тестот добивате ДНК анализа на 74 генетски карактеристики/параметри.

Gjithë çka është e nevojshme për bris bukal.

Në katër hapa të thjeshta zgjidhni dilemat e juaja të përjetshme!

1. Marrja e mostrës

Për analizë është e nevojshme mostra nga pështyma e zgavrës së gojës.

2. Analiza e mostrës

ADN e juaj do të analizohet në labaratorin më bashkëkohor për ADN të akredituar sipas CAP/CLIA.

3. Rezultati

Për më pak se 3 javë do t’i merrni rezultatet e juaja në formë elektronike në gjuhën maqedonase, shqipe, sërbe dhe angleze.

4. Konsultim dhe rekomandime

Konsultim gjenetik dhe rekomandime nga njerëz profesional në kompaninë tonë.