×

Beauty isn't only SKIN deep.

The Science behind Skincare.

Skin

Rekomandim për trajtime të lëkurës sipas secilës karakteristikë.

  • Kujdesuni për lëkurën me trajtime adekuate.
  • Ruani shëndetin e lëkurës suaj duke përmirësuar ciklin e jetës dhe ushqimit.
  • Trajtoni veçoritë e lëkurës për të cilat keni predispozita gjenetike.
  • Përmirësoni mangësitë në të ushyerit të cilat kanë ndikim në shëndetin e lëkurës suaj.

Testojmë 25 karakteristika gjenetike specifike për lëkurën tuaj:

Tesktura dhe elasticiteti i lëkurës
Celuliti, Degradimi i kollagjenit, rrudhat dhe elasticiteti, strijat, venat varikoze.
Lagështia e lëkurës dhe mundësia për mbrojtje
Rezistenca nga ndotja dhe toksinet, Lëkura e thatë, Glikacioni, procesi i plakjes.
Nevojat ushqyese të lëkurës
Folatet, Vitamina A, Vitaminat B12, B2, B6, Vitamina C, Vitamina E.
Ndezja e lëkurës
Aknet, dermatitis, Ekzema, Psoriaza, Rosacea.
Fotoplakja dhe pigmentimi
Pegat, dëmtimet nga rrezet UV dhe njollat nga dielli, Prodhimi i melaninës dhe errësimi i lëkurës, mundësi për shërimin e dëmtimeve nga rrezet UV.

Gjithë çka është e nevojshme për bris bukal.

Në katër hapa të thjeshta zgjidhni dilemat e juaja të përjetshme!

1. Marrja e mostrës

Për analizë është e nevojshme mostra nga pështyma e zgavrës së gojës.

2. Analiza e mostrës

ADN e juaj do të analizohet në labaratorin më bashkëkohor për ADN të akredituar sipas CAP/CLIA.

3. Rezultati

Për më pak se 3 javë do t’i merrni rezultatet e juaja në formë elektronike në gjuhën maqedonase, shqipe, sërbe dhe angleze.

4. Konsultim dhe rekomandime

Konsultim gjenetik dhe rekomandime nga njerëz profesional në kompaninë tonë.